Turşu
Turşu, sebzelerin en lezzetli ve sağlıklı hallerinden biridir. Dünya mutfağında oldukça önemli bir yere sahip olan turşular, farklı içerikleri, hazırlanma şekilleri ve lezzetleriyle sofraları renklendirir. Ragyu, birbirinden özel turşu çeşitleriyle damak zevkinize hitap ediyor. Probiyotikler bakımından oldukça zengin olan turşular, yemeklere ve sandviçlere nefis bir tat katıyor.
Ferahlatıcı Doğallık ve Lezzeti Sofranızda Buluşturan Turşular Turşular, ferahlatıcı lezzetleriyle yaz aylarının, bağışıklık sistemini güçlendiren besleyici içerikleriyle ise kış günlerinin vazgeçilmezidir. Pancar, soğan ve karnabahar gibi sebzelerle hazırlanan turşular hem görünümleri hem de lezzetleri ile sofralara renk katar. Latin Amerika mutfağının sevilen lezzeti curtido ve geniş bir lezzet skalasına sahip olan kimchi, sebzelerin ve baharatların mükemmel uyumunu sunarak farklı damak tatlarına hitap eder. Doğallığı ve lezzeti bir arada sunan turşular; sofralarda besleyici, sağlıklı ve lezzetli bir buluşma sunar.