Yağlar
Yağlar: Lezzet ve Sağlıkın Anahtarı Yağlar, yemeklere lezzet ve sağlık katan mutfakların vazgeçilmez bir parçasıdır. Farklı bitkiler kullanılarak ve ayrı üretim proseslerinden geçirilerek özenle üretilen bitkisel yağlar, gurme tariflerinizi sıradanlıktan uzaklaştırır. Ragyu, yüksek kaliteli bitkisel yağlarıyla lezzetin ve kalitenin tadını doyasıya çıkarmanızı sağlıyor.
Yemekleriniz İçin Lezzet Notalarının En Önemli Bileşeni Olan Yağ Çeşitleri Sofralarınızda farklı lezzetler arayışındaysanız birbirinden özel yağ çeşitleri ile yemeklerinize farklı bir boyut katabilir, lezzet yolculuğunuzu zenginleştirebilirsiniz. Mutfağın elması olarak da bilinen beyaz trüf yağı; soslara, salatalara ve risottolara oldukça özel bir aroma verir. Soğuk sıkım zeytinyağı, yemeklerde zeytin aromasının en doğal ve saf hâlini hissetmek için idealdir. Yoğun, zengin ve hafif isli tadıyla öne çıkan füme tereyağı ise mis gibi kokusuyla iştah açan gurme tariflerin imzasıdır. Ragyu, yemeklerinizin lezzetini bir üst seviyeye taşıyacak zengin yağ seçenekleri için doğru adres.