ragyu Fermente Merguez sosis, doğal kuzu bağırsağına sarılarak ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanır. Ürün, özel dinlendirme dolaplarında belirli bir süre bekletilerek yeterli olgunluğa ulaşır. Ünlü ragyu kasap için American Fermentation School'dan Meredith Leigh'in özel reçeteleriyle üretilmiştir. İçeriğinde kuzu eti, tuz, karabiber, pul biber, arnavut biberi, kişniş, rezene, kırmızı biber, taze baharatlar, toz şeker, sarımsak, soğan ve şarap bulunmaktadır.
Fermente Mergues Sosis'in doğal kıvamını korumak için pişirmeden önce üzerindeki zarı çıkarmamanızı öneririz, çünkü kıyma kıvamındaki ürünümüz dağılabilir. Sosisi çözülmüş halde ve üzerine çizik atmadan pişirmeniz tavsiye edilir. Normal tavada veya döküm tavada, orta ateşte 4 dakika pişirilmesi lezzeti ön plana çıkarır; aynı zamanda barbeküde de hazırlanabilir. Servis sırasında lezzetlendirmek ve sunumu zenginleştirmek için ragyu Kasap+ Acı Hardal ve ragyu Kasap+ Barbekü Sos ile servis edebilirsiniz.
Elinize donuk olarak ulaşan ragyu Fermente Merguez Sosis, -18 derece dondurucuda saklanmalıdır. Tüketileceği günün bir öncesinde buzdolabına alarak, oda sıcaklığında kademeli şekilde çözülmesini sağlayabilirsiniz. Ürünlerimizin taze lezzetini tam anlamıyla hissedebilmeniz için çözündükten sonra mümkünse aynı gün içerisinde tüketmenizi öneririz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.