ragyu Besi Çiftliğimizde antibiotik-free anlayışımız ve doğal yemlerle yetiştirdiğimiz hayvanlarımızdan özenle seçilen premium cuts grubu etlerimizdendir. Flat Iron, özel kesim teknikleriyle hazırlandıktan sonra tazeliklerini korumak adına dondurularak işlenir. Aracısız olarak soğuk zinciri bozulmadan sizlere ulaştırılır. Bu kesim, kol kürek kemiğinin altından çıkarılır ve taze veya donuk olarak servis edilir.
Temizlenmiş olarak ulaşan etlerimizi vakumlu poşetinde 3 gün boyunca 0-4 derece arasındaki buzdolabında saklayabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.