Flank Steak, ragyu Besi Çiftliği'nin antibiyotik içermeyen politikası ve doğal yemlerle beslenen hayvanlardan özenle seçilen premium kesimler arasında yer alır. Özel kesim teknikleri kullanılarak hazırlanıp tazeliğini korumak için dondurulurlar ve aracısız olarak soğuk zinciri bozulmadan müşterilere ulaştırılırlar. Bu kesim, hayvanın karın bölgesinden çıkarılan, yumuşak dokulu ve son derece lifli bir et parçasıdır.
Flank Steak'in lezzetini ön plana çıkarmak için önerilen pişirme yöntemi ızgara veya döküm tavada pişirmektir. Ancak, aşırı baharat kullanımından kaçınılarak, etin doğal lezzeti öne çıkarılmalıdır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.