Dry Aged Porterhouse, ragyu Besi Çiftliği'nin antibiyotik içermeyen anlayışı ve doğal yemlerle beslenen hayvanlarından özenle seçilen Dry Aged grubu etler arasında yer alır. Bu etler, 28 gün boyunca özel Dry Aged dolaplarımızda dinlendirilir. Porterhouse, T-Bone'un ön kapak tarafını ifade eder. Ürünlerimiz, aracısız olarak soğuk zinciri bozulmadan müşterilere ulaştırılmaktadır.
Dry Aged Porterhouse'un lezzeti, en iyi şekilde ızgara veya döküm tavada pişirilerek ortaya çıkarılır. Hazırlık sırasında aşırı baharat kullanımından kaçınılmalıdır.
ragyu Dry Aged grubumuzdaki etleri, vakumlu poşetiyle 0-4 derece arasındaki buzdolabında 7 gün boyunca saklayabilirsiniz. Ancak, ürünlerimizi taze ve optimum lezzetleriyle tüketmek için 1 hafta içinde kullanmanızı öneriyoruz. Dondurulmasını tavsiye etmiyoruz, böylece en iyi lezzeti alabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.