Dry Aged Pirzola, ragyu Besi Çiftliğimizin antibiyotik içermeyen anlayışı ve doğal yemlerle beslenen hayvanlarından özenle seçilen dry aged grubu etler arasında yer alır. Dana kaburgasından özel kesimle elde edilir ve 28 gün boyunca özel dry aged dolaplarımızda dinlendirilir. Ürünlerimizi aracısız olarak soğuk zinciri bozulmadan sizlere ulaştırmaktayız.
Dry Aged Pirzola etlerimiz, ızgara veya döküm tavada pişirilerek enfes lezzetleri ön plana çıkarılır. Hazırlık esnasında aşırı baharat kullanmaktan kaçınılmalıdır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.