Dry Aged T-Bone, ragyu Besi Çiftliğimizde antibiyotik içermeyen anlayışımız ve doğal yemlerle yetiştirdiğimiz hayvanlarımızdan özenle seçilen dry aged grubu etlerimiz arasındadır. Ürünlerimiz, 28 gün boyunca özel dry aged dolaplarımızda dinlendirilir ve aracısız olarak soğuk zinciri bozulmadan müşterilere ulaştırılmaktadır. T-Bone, kontrafile ve bonfilenin kemikli blok halidir.
Dry Aged T-Bone etlerimizi, vakumlu poşetiyle 0-4 derece arasındaki buzdolabında 7 gün boyunca saklayabilirsiniz. Ancak, ragyu Dry Aged grubumuzdaki etlerin en taze ve optimum lezzetle tüketilmesi için 1 hafta içinde kullanılması tavsiye edilir. Dondurulması önerilmeyen bu etlerin tazeliklerini ve lezzetlerini korumak için buzdolabında saklanması tercih edilir
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.