Rib Eye hayvanın sırtı ile beli arasında kalan bölgeden elde edilir. Bu özel sığırlar az haraket ve özel masajlarla yetiştirilirler, bu sayede etin içerisindeki sinirler minimuma indirilir.
*A5 Wagyu: A5 derecesi, Japonya'nın Wagyu eti derecelendirme sistemindeki en yüksek kalite seviyesini ifade eder. Bu derecelendirme etin marbling yani yağ dokusu dağılımı üzerinden üreticileri tarafından yapılır.
Wagyu A5 rib eye ızgara ya da döküm tavada pişirilmesi uygun bir ettir. Az, az orta ve orta olarak pişirilmelidir. İçeriğindeki yağ dağılımı uzun süreli pişirmede etin lezzetini kaybetmesine yol açar. Ayrıca baharatlandırmadan kaçınılmalı, etin kendi lezzetini ön plana çıkarmasına izin verilmelidir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.